Konvertering til e-conomic

e-conomic  Er du i tvivl om e-conomic er det rigtige for dig? Så prøv e-conomic helt gratis i 14 dage. Når / hvis du beslutter at konvertere laver vi en ny ren aftale til dig. Så du kan roligt prøve tingene af i demoaftalen og forvisse dig om funktionaliteten inden du tager en beslutning om at skifte. Klik evt. på den orange knap for at bestille.

 

Hár du taget beslutningen, men har brug for en hjælpende hånd?
Pro ØkonomiService har konverteret mange kunder over på e-conomic. Hovedparten kom fra C5, men vi har prøvet en del andre. Så vi har erfaringen.

Hvor lang tid tager en konvertering?
Normalt – hvis vi har god tid – så regn med et par dage for en mindre virksomhed. Så er der tid til at der er nogle ventepauser undervejs. Har du rigtig travlt kan vi lave det hurtigere, eller evt. over en weekend hvis du vil slukke det gamle system fredag efter arbejdstid og begynde i E-conomic mandag morgen!

Skal jeg i en overgangsperiode bruge både det gamle system og e-conomic?
Ja og nej. Du vil formodentlig kun skulle bruge det gamle system hvis du skal genudskrive nogle fakturaer. Selve fakturaerne konverteres ikke over i e-conomic. Ellers vil du fra dag et kunne bogføre videre i e-conomic, udskrive dine rapporter, sende rykkere, lave tilbud, fakturaer etc., fuldstændig som i dit gamle system.

Er e-conomic svær at lære?
Nej, sandsynligheden er at du vil se mange lighedpunkter fra det system du kom fra. E-conomic er generelt mere brugervenligt og intuitivt end de fleste andre systemer på markedet. Vi tror du vil give os ret i dette, og vores erfaring siger at de fleste er kørende stort set omgående efter konverteringen. Pro ØkonomiService sørger for at guide dig igang, og du har altid os ved hånden hvis du har spørgsmål. Herudover er der jo gratis hotline med i dit e-conomic abonnement, og et hav af glimrende hjælpevideoer hvor du stille og roligt som behovene melder sig kan dykke ned i specialproblematikker.

Er det dyrt?
Vores kunder er normalt overraskede over hvor billigt det er. Udfyld vores formular og lad os overraske dig! Tilbud på konvertering til e-conomic

Hvorfor Pro ØkonomiService?
Vi sørger ikke bare for det EDB-tekniske i at du får flyttet nogle data fra dit gamle system til e-conomic, men sikrer også at det nu også gik godt. Undertiden har vores kunder nogle afstemningsfejl i det gamle system som vi tager hånd og og løser samtidigt med konverteringen. Og så får vi designet forretningspapirer så du kan lave fakturaer o.lign. i mindst samme kvalitet som før. Brug os – vi har erfaringen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.