Valg af virksomhedsform og evt. stiftelse af selskab

Pro ØkonomiService kan også tilbyde at stifte selskab(er) for dig, se priser her. Vi vurderer sammen med dig det meget vigtige emne omkring valg af revisor, hvor vi ofte ser at kunderne overhovedet ikke rådgives omkring dette emne, men selskabet blot oprettes som “med revision”.

Pro ØkonomiService arbejder sammen med udvalgte revisionskontorer, idet vi har udviklet et koncept således at vi perfekt supplerer hinandens viden. Vi kan tilbyde dig et særdeles attraktivt iværksætter opstartsmøde af ca. en times varighed hvor vi deltager sammen med en revisor, og vi afklarer hermed den helt optimale model baseret på din situation. Ved at have os med fremfor selv at gå til en revisor, får du en mere uvildig vurdering af mulighederne. Desuden diskuterer vi evt. stiftelse af holdingkonstruktion.

Samarbejdet med disse revisorer bruger vi også i de tilfælde hvor vi laver selvangivelser for kunderne. Her diskuterer vi den skattemæssigt optimale model, og tager hvert år stilling til evt. behov for justeringer.

Comments are closed.