Kundeudtalelser

3. september 2013
Vi havde besluttet at konvertere fra c5 til e-conomic og tog derfor kontakt til Pro ØkonomiService. Konverteringen omfattede 5 hele regnskabsår plus indeværende år, og der var tale om en fuld konvertering af alle data, samt efterfølgende tilretning af fakturahoved med vores logo. Pro ØkonomiService tog selv kontakt til vores tidligere IT-leverandør og bestilte udtræk af vores data. Nøjagtig 2 dage efter vores henvendelse var alle data ovre på e-conomic og alle regnskabsår og debitorer og kreditorer var afstemt. Pro ØkonomiService tænker bredt og mindede os også om at vi skulle huske at opsige vores gamle abonnement, samt kunne se at vores bogføring af løn kunne automatiseres med deraf følge ressourcebesparelse og bedre afstemningsmulighed,

Henrik Ahlstrøm Olsen, SOS Dansk Autohjælp Køge A/S
DanskAutohjælp

24. september 2012
Uvurderlig starthjælp! Min kollega og jeg startede selvstændig ejendomsmæglervirksomhed i marts 2012. Vi vidste begge to meget om at få boliger til salg og sælge dem igen, men vi havde ikke forudsætninger for det administrative i at opstarte egen forretning. Vi koblede Pro ØkonomiService på fra starten og opdagede at alt blev ordnet for os, lige fra selskabstiftelse, procedurer i forhold til det offentlige som fx. Skat og moms, til en optimal skræddersyning af e-conomic til vores ejendomsmæglerforretning. Da min kollega blev langtidssyg sørgede de endda for at han fik tildelt sygedagpenge, noget vi ikke selv havde tænkt på, men som var vigtigt for os økonomisk. I det daglige glæder vi os over nemheden i at benytte e-conomic, og det papirløse bilagssystem som Pro ØkonomiService har udviklet. Vi giver kun anbefalinger som vi kan stå ved, og vi giver Pro Økonomiservice de varmeste anbefalinger herfra!

Hilsen Christian Borregaard og Dennis Ankersø
RealMæglerne Borregaard & Ankersø ApS

BorregaardAnkersoe


7. november 2012
I Pro ØkonomiService har vi fået mere end bare en bogholder. Vi har fået en rådgiver, som hjælper os med alt fra håndtering af små bilag til rådgivning omkring interne arbejdsgange og likviditetsstyring. Det har været en stor positiv omvæltning at skifte vores tidligere bogholder ud med Pro ØkonomiService. Vi har på få måneder fået meget mere overskud i hverdagen til at fokusere på det vigtigste, nemlig vores kunder. Det mest utrolige ved samarbejdet er at vi geografisk er placeret i hver vores ende af Danmark, men pga. Pro ØkonomiService‘ scanningssystem, kan alt nemt klares online. Jeg kan derfor bestemt anbefale Pro ØkonomiService!

Kim Marott, Direktør, Vemco Group ApS

Vemcall

ScreenClip


9. november 2012
Tilfældighederne giver nogle gange de bedste resultater …… Vi havde tidligere en bogholder, der pga. personlige omstændigheder leverede et ringere og ringere stykke arbejde for os, og tilsvarende med flere og flere fejl, hvilket til sidst blev for meget for os, og inden det kostede flere penge end det allerede havde gjort, valgte vi således at stoppe samarbejdet. Gode råd var ved at være dyre (der er jo altid en deadline ift. bl.a. Skat eller andre), og vi havde tidligere set noget ”bogførings-intro” på ”Pro ØkonomiService” rundsendt fra vores sekretariat. Vi kontaktede ”Pro ØkonomiService” v/Susan Pradsgaard, satte hende ind i vores efterhånden tilspidsede situation samt vores forestilling om hhv. kontoplan, samarbejde og ikke mindst pris-niveau og omkostningsstruktur. Herefter fremkom Susan Pradsgaard med en både overholdende tidsplan, fremadrettet køreplan samt ikke mindst en utrolig smidig måde at samarbejde på. Vi fik scannet 1 ½ års bogføringsmateriale ind i 6 filer (en for hvert kvartal), mailet til Susan/Pro ØkonomiService og 3 uger senere forelå der årsregnskab, momsregnskab, kontoplan samt en i forhold til indsatsen og markedet endog meget attraktiv faktura på det udførte arbejde. Dette er nu 3 kvartaler siden, og samarbejdet og måden at arbejde sammen på, ja det fungerer bare – og så giver det os det vigtigste; en meget fleksibel arbejdsdag – uafhængig af tid og sted. Både Pro ØkonomiService og Susan Pradsgaard, samt måden at få udført opgaverne på, det anbefales på det varmeste.

Linda Faurholt & Erik Berg, BoligOne

BoligoneBallerup


9. november 2012
Pro ØkonomiService ApS har udvist en fremragende forståelse for de opgaver der i min virksomhed og har leveret et skræddersyet system inkl. kontoplan, der gør det muligt for mig at forestå bogføringen selv med den nødvendige sparing fra Pro ØkonomiService ApS. Fra 1. kontakt over et personligt møde til levering af systemet har forløbet været yderst profesionelt og det gør det let at anbefale firmaet til andre.

BoligOne Thomas Jørgensen

BoligoneThem

Comments are closed.