Hvad er e-conomic?

På få år er e-conomic blevet langt det mest udbredte økonomisprogram til mindre og mellemstore virksomheder. Ud over at det indeholder en masse smart og tidsbesparende funktionalitet har det disse fordele:

  • Det er cloudbaseret. D.v.s. at du kan se dit regnskab hjemmefra, på kontoret. Overalt bare du har en internetopkobling.
  • Din revisor og bogholder kan servicere dig uden at skulle arbejde fysisk i virksomheden
  • E-conomic tager backup hvert kvarter året rundt. Glem derfor alle bekymringer om der nu er taget back-up og om back-up’en nu også virker
  • Du har altid automatisk den sidst nye version af e-conomic uden at du skal installere noget som helst. Glem de tider hvor du konstant ærgrede dig over at betale i dyre domme for et opdateringsabonnement, men altid var bagefter med opdateringer

Pro Økonomiservice har ikke noget med e-conomic at gøre ud over at vi er administratorer. Dette betyder at vi let kan servicere kunderne, og vi har opbygget en stor ekspertise i at udnytte de mange smarte funktioner i e-conomic.

Aftaleforholdet med e-conomic sker imellem dig og e-conomic A/S. Du laver en aftale og du betaler direkte til dem. Prisen p.t. starter ved kr. 158 pr. måned, men se iøvrigt de gældende priser her

Du kan prøve e-conomic gratis i 14 dage: ScreenClip

e-conomic tilbyder iøvrigt en masse glimrende hjælpevideoer, blogs, input fra brugere etc. i deres Wikipedia, så der er rig mulighed for at via selvstudium at fordybe sig i de mange muligheder. Og gennem abonnementet er der gratis support, så skulle du have behov for hjælp i dagligdagen står E-conomics eksperter helt gratis til din rådighed.

Bestil et tilbud på at konvertere fra dit nuværende økonomisystem og eventuel bogholderidrift herefter

Ingen roser er dog uden torne. En af e-conomics mindre stærke sider er lagerstyring ud fra styklister. Styklister findes ikke i e-conomic, og kommer formodentlig aldrig til det. Så har du komplicerede lagerstyringsbehov kunne det være en af de få ting der taler imod e-conomic.

Comments are closed.