Bogholderiservice

bogholderiservice Vi er din fleksible samarbejdspartner på en række udvalgte regnskabs- og bogholderiopgaver.

 
Du vælger naturligvis selv hvor meget af jeres bogholderimæssige arbejde vi skal udføre og hvornår. Og efterhånden som din forretning udvikler sig og dine behov ændres, er vi er klar til at ændre os i takt hermed.

Nogle af vores bogholderimæssige arbejdsområder

  • Perioderegnskab – hold fingeren på pulsen
  • Lønbogholderi – det behøver ikke være kompliceret at lave løn
  • Debitorstyring – undgå manglende betaling fra dine kunder
  • Kreditorbetalinger – altid rettidig betalinger
  • Årsregnskab og selvangivelse – spar penge på revisoren
  • Ejendomsadministration – administration af din investeringsejendom

Vi arbejder bredt indenfor økonomistyring og generelt bogholderiarbejde, så tag gerne kontakt til os, hvis du vil drøfte mulighederne for et samarbejde – også selvom det ikke fremgår af listen ovenfor.

Fordele ved at bruge en ekstern bogholderiservice

En af de store fordele ved at bruge en ekstern bogholderiservice som vores er, at vi er fleksible. Mange virksomheder har sæsonudsving hen over året, og her er vi lynhurtigt klar til at tilpasse os. Så se på os som en fuldstændig variabel bogholder.

Hos os binder du dig ikke for et fast antal timer, men til de timer der faktisk bruges. Foretrækker du en fast månedlig pris, så kan vi selvfølgelig tilbyde dig det. Ændrer dit bogholderimæssige behov sig i op- eller nedadgående retning, vil prisen i så fald naturligvis også ændres.

Vi holder aldrig ferie og er aldrig syge. Og du behøver ikke spekulere på arbejdsplads, skærmbriller eller APV.

Da vi hovedsageligt arbejder i regnskabsprogrammet e-conomic, er vi helt på forkant med nye funktioner og muligheder for at lave dine bogholderiopgaver rationelt og fejlsikkert. Disse løbende forbedringer kommer automatisk dig til gode.

Hos os får du en fast bogholder tilknyttet som kender dine specielle forhold. Derudover overvåger en af vores partnere altid det arbejde der laves, og derigennem sikres den maksimale faglige kvalitet i arbejdet. Bliver vi opmærksomme på eventuelle forbedringsmulighder vil vi uopfordret gøre dig opmærksom på det.

Comments are closed.